"Bunatati pentru colindatori"
Din pacate am facut poza doar la rezultatul final. Si asta pe fuga, un chec s-a mancat..de abia am reusit sa ii fac o poza, pe celalalt l-am ascuns :D
Acest chec e foarte pufos pe interior si putin crocant pe exterior :)
Separam ouale. Mixam albusul cu un praf de sare pana se intareste, apoi adaugam zaharul treptat si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste tot zaharul.
Incorporam cate 1 galbenus pe rand, amestecand cu o lingura de lemn de jos in sus pana se omogenizeaza bine compozitia.
Amestecam praful de copt cu faina. Adaugam la compozitie, introducand pe rand cate o lingura de faina pana la omogenizare.
La final, adaugam fulgii de ciocolata si amestecam usor.
Tapetam 2 tavi de chec cu hartie de copt si impartim compozitia in 2, in asa fel incat sa fie parti egale in fiecare tava, apoi dam la cuptor, la foc mic pana se coc (testul scobitorii).
Se taie si se serveste dupa ce s-a racit.
Pofta buna ! :))
1
se pot adauga nuca sau stafide, etc, in loc de fulgi de ciocolata.
2
daca va place, mai puteti adauga esenta de vanilie inainte de a incorpora faina.