Chec cu fulgi de ciocolata

de andreea_angelo in Prajituri, 29 Noi 2012 | 5441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cutie de amestec pt copt(chec)
  • 30g fulgi de ciocolata
  • 150g margarina
  • 3 oua
  • 60ml lapte
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fulgi de ciocolata:

Se adauga amestecul pt copt cu margarina,laptele si cele 3 oua intr-un vas si se mixeaza pana preparatul devine cremos,se adauga fulgii de ciocolata si se omogenizeaza,se unge o forma de chec cu ulei si se tapeteaza cu faina,se toarna aluatul si se uniformizeaza,checul se coace pe sina din mijloc a cuptorului preincalzit,dupa 15 minunte de coacere,se cresteaza checul de-a lungul,aproximativ 1cm adancime,inainte de a scoate checul din cuptor verificati,cu ajutorul unei scobitoare,daca acesta este bine facut.Dupa coacere se lasa checul sa se raceasca in forma 10 minunte,se scoate apoi din forma si presarati deasupra zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]