Chec cu cacao si alune de padure

de ionela2682 in Dulciuri, 26 Feb 2013 | 3513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 linguri rase de faina
  • 8 linguri rase de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 2 oua
  • 6 linguri de apa minerala
  • 6 linguri de ulei
  • 1 lingura cacao
  • 50 g alune de padure
  • sare
  • Glazura
  • 3 linguri zahar
  • 50 g unt
  • 1 lingura cacao
  • alune de padure tocate fin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao si alune de padure:

Se pun intr-un bol toate ingredientele si se mixeaza bine cateva minute. La final adaugam alunele de padure tocate si omogenizam . Turnam in tava(eu am folosit un bol de yena ) unsa cu ulei si tapetata cu faina , dam la cuptor pana trece testul scobitorii. Lasam sa se raceasca complet

Glazura

Punem intr-un ibric zaharul sa se caramelizeze,cand s-a caramelizat complet adaugam cacaoa si untul ,amestecam bine pana se topeste complet untul.La final adaugam cateva alune tocate fin.

Rasturnam prajitura pe un platou/farfurie, turnam  glazura calduta peste prajitura complet racita.

TIPS-URI

1

-se mai pot folosi alune,nuci ,stafide...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu cacao si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

lia maria 1

26.02.2013, 16:18

super pufos si gustos

adry88 1

26.02.2013, 19:07

place

Cris2711 1

26.02.2013, 21:57

wow

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosi ineluse