Chec cu branza de vaci si merisoare

de La Ancuta in Prajituri, 24 Oct 2016 | 3606 vizualizari

 

Aveam in frigider niste branza de vaci care astepta sa devina desert si cum checurile se fac foarte usor, a rezultat aceasta bunatate :). Este perfect pentru cafeaua de dimineata.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 350 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 50 g amidon
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura extract de vanilie
  • merisoare deshidratate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci si merisoare:

Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam extractul de vanilie si untul topit mixand continuu apoi branza de vaci. Faina amestecata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam merisoarele si amestecam usor.

Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit pana cand trece testul scobitorii (35-40 minute).

Scoatem din tava si lasam checul la racit pe un gratar de bucatarie apoi pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

25.10.2016, 14:13

Multumesc mult. Ma bucur ca va place

miki_a 1

26.10.2016, 09:32

Ce muuult imi place!

dantes 1

18.05.2021, 10:37

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Amandina