Chec cu branza de vaci si merisoare

de La Ancuta in Prajituri, 24 Oct 2016 | 3874 vizualizari

 

Aveam in frigider niste branza de vaci care astepta sa devina desert si cum checurile se fac foarte usor, a rezultat aceasta bunatate :). Este perfect pentru cafeaua de dimineata.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 150 g unt
  • 350 g branza de vaci
  • 200 g faina
  • 50 g amidon
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura extract de vanilie
  • merisoare deshidratate
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza de vaci si merisoare:

Mixam ouale cu zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Adaugam extractul de vanilie si untul topit mixand continuu apoi branza de vaci. Faina amestecata cu amidonul si praful de copt le adaugam in compozitie si amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam merisoarele si amestecam usor.

Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor, la foc potrivit pana cand trece testul scobitorii (35-40 minute).

Scoatem din tava si lasam checul la racit pe un gratar de bucatarie apoi pudram cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

La Ancuta 1

25.10.2016, 14:13

Multumesc mult. Ma bucur ca va place

miki_a 1

26.10.2016, 09:32

Ce muuult imi place!

dantes 1

18.05.2021, 10:37

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]