Chec cu bombite de branza

de adry88 in Prajituri, 4 Oct 2013 | 3719 vizualizari

 

pentru chec m-am inspirat de la Miha

 

INGREDIENTE

  • Bilute de branza
  • 250 g branza de vaci proaspata
  • 50 g nuca de cocos
  • 50 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 3 linguri de faina
  • esenta de rom
  • chec
  • 1/2 cana de zahar
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 cana de apa
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri dulceata de capsuni
  • 3 linguri sirop de capsuni
  • zahar vanilat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu bombite de branza:

Bilute de branza-amestecam toate ingredientele si formam bilutele de marimea unei nuci mai mari si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Chec-intr-un bol mai mare amestecam ingredientele lichide, adaugam dulceata, faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si amestecam bine pana se incorporeaza bine faina. Turnam compozitia peste bilutele de branza, dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea

Lasam sa se raceasca in tava dupa care se taie

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu bombite de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

04.10.2013, 21:27

Ce bun..

adry88 1

05.10.2013, 12:38

multumesc pentru aprecieri

Sim0na 1

07.10.2013, 10:22

De mult zic sa-l fac si eu..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu crema de branza si ciocolata - RETETA NR.100