Chec bicolor

de Angelina_Elena in Prajituri, 4 Sep 2012 | 4843 vizualizari

 

by Divainbucatarie

 

INGREDIENTE

  • 175 g faina
  • 275 g zahar
  • 4 oua
  • 4 linguri apa
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 lingurita cacao
  • 1 praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec bicolor:

Separam albusurile de galbenuse. Batem albusurile spuma cu un praf de sare. Cand s-au intarit adaugam lingura cu lingura zaharul, mixand bine. Adaugam apoi galbenusurile unul cate unul. Adaugam faina cernuta si amestecata cu praful de copt. Omogenizam. La sfarsit adaugam coaja rasa de lamaie si apa. Luam cateva linguri din compozitia precedenta si adaugam cacaoa.

Tapetam o forma de chec hartie de copt si putin ulei. Turnam compozitia alba iar deasupra pe ce-a maro. Luam o scobitoare si marmoram compozitia deasupra. Dam tava la cuptorul preincazit timp de 30-40 de minute. Cand s-a racit pudram checul cu zahar.

Se serveste alaturi de un pahar de lapte, o cana de ceai sau cafea!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec bicolor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec bicolor