Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline

de -Licurici- in Aperitive / Garnituri, 19 Feb 2016 | 6721 vizualizari

 

O reteta delicioasa pentru provocarea "Weekend cu spor", initiata de Stefania. Reteta ii apartine, cu mici modificari.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 9 linguri cu varf de faina;
  • 150 ml lapte batut;
  • 100 g boabe porumb dulce;
  • 120 g sunca de curcan;
  • o lingura masline feliate;
  • o jumatate de ardei rosu;
  • 150 g cascaval;
  • un pliculet de praf de copt;
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline:

  1. Am taiat sunca si ardeiul in bucati mai mici, iar cascavalul l-am dat pe razatoare.
  2. Am mixat ouale pana si-au dublat volumul, am adaugat laptele batut, sare si piper, apoi am pus faina amestecata cu praful de copt.
  3. Am amestecat cu o spatula, apoi am adaugat sunca, porumbul, ardeiul, cascavalul si maslinele.
  4. Am turnat compozitia intr-o forma de cozonac, tapetata cu hartie de copt.
  5. Am bagat tava 40 min in cuptorul preincalzit.
  6. Am lasat tava sa se raceasca in cuptor, cu usa deschisa, apoi am taiat checul felii si am servit cu ketchup.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu sunca, porumb si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

anca_rm 1

22.02.2016, 11:22

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:56

Pe gustul meu

-Licurici- 1

23.02.2016, 12:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu carnati