Chec aperitiv cu oua si fructe de mare

de CookieMonster in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2016 | 3225 vizualizari

 

 Omleta este foarte versatila si de aceasta data m-am gandit sa ii dau un aspect de chec....

 

INGREDIENTE

  • 20 de oua
  • 1/2 legatura de loboda
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1/2 legatura de usturoi verde
  • 300 grame faina alba
  • 1 praf de copt
  • 100 ml lapte
  • 200 g scoici in ulei
  • 200 g hering marinat
  • 250 g branza cremoasa sau telemea
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu oua si fructe de mare:

  1.  Pentru ca dureaza foarte putin pana se prepara compozitia incingeti cuptorul la 150 grade (mediu spre mic)
  2. Verdeata se toaca marunt ( eu am folosit un blender).
  3. Scoicile si heringul se lasa la scurs
  4. Ouale se bat bine cu sare pana isi schimba culoarea apoi adaugam ingredientele pe rand continuind sa mixam: laptele, faina amestecata cu praful de copt in cascada, branza taiata cubulete, verdeata maruntita, scoicile si heringul.
  5. Compozitia se aseaza intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 150 de grade timp de 30 minute(sau pana se rumeneste frumos)

Se lasa la racit si se serveste stropita cu putina lamaie si patrunjel verde.

 

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu oua si fructe de mare" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (14)

CookieMonster 1

07.05.2016, 23:04

Multumesc mult

AndrutzaP 1

07.05.2016, 23:37

CookieMonster 1

08.05.2016, 11:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

ieri la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

ieri la 13:19

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu carne tocata