Chec aperitiv

de LUK in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 4469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 gr cascaval
  • 150gr sunca
  • 4 linguri de faina
  • 1 praf de copt
  • o jumatate de ardei galben sau rosu(eu am avut galben)
  • sare dupa gust
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea apoi se adauga galbenusurile, faina si praful de copt. Cascavalul se rade pe razatoarea mica, ardeiul si sunca se taie marunt. Se incorporeaza si acestea in compozitia de albusuri si se pun in forma de chec in care am pus hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 145 de grade 30-35 minute.

Simplu si bun!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

vanilla 1

03.01.2011, 15:31

mai mereu fac si eu reteta asta!!!

LUK 1

03.01.2011, 18:18

eu n-am mai facut pana acum dar fiindca mi-a ramas sunca si cascaval de la cordon bleu am zis sa nu ramana prin frigider pana dupa revelion asa ca..le-am gasit o intrebuintare

kamy 1

05.01.2011, 15:54

cand ai ceva prin frigi e f de ajutor reteta 5f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv din foietaj de casa cu cascaval si chimen