crema: amestecam continutul plicului de budinca cu laptele rece si zaharul,punem totul intr-o craticioara pe aragaz si mestecam continuu pana la fierbere.la final adaugam lingura de fineti.o dam jos de pe flacara si mestecam crema usor cca 1 minut;dupa,se poate aseza intre feliile de chec.
checul alb: albusurile se bat spuma,apoi se adauga zaharul si mixam in continuare pana ce toate cristalele de zahar s-au topit.
galbenusurile le frecam separat intr-un castron cu uleiul pana arata ca o maioneza subtire.apoi le turnam incet peste albusuri si zahar amestecand de sus in jos cu o lingura de lemn.
faina se adauga in ploaie amestecand-o usor .impartim in 2 compozitia astfel obtinuta,iar in
checul negru: adaugam lingura de cacao si nuca macinata marunt.
pregatim cele doua forme de chec cu hartie pentru copt,turnam compozitia alba intr-una din tavi si pe cea neagra separat dupa care le dam pentru 30 min la cuptor(incins la 180°) sau pana trece testul scobitoarei.
dupa ce s-a racit taiem fiecare chec in felii de cate 1 cm si punem crema calduta intre fiecare felie pastrand ordinea:o felie de chec alb,alta neagra si tot asa pana la sfarsit.pastram putina crema pentru deasupra si presaram nuca macinata.
mi-au iesit 2 platouri super gustoase;)!