Chapati (Lipii indiene)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 3685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus putin extra pentru framantat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati (Lipii indiene):

Se amesteca faina cu putina sare, intr-un bol. Se adauga 150 ml de apa in centru si se amesteca cu mainile pana se obtine un aluat. Se framanta pana devine omogen. 

Se imparte in 12 bucati, iar fiecare se modeleaza intr-o bila. 

Se ruleaza cu ajutorul unui sucitor, pe o suprafata presarata cu faina, in discuri subtiri. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se gatesc chapati pe rand, cate un minut pe fiecare parte. La final, se aseaza una cate una, direct pe flacara, pentru cateva secunde. 

Delicioase cu curry sau umplute cu omleta si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati (Lipii indiene)" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (13)

Ligia Bxl 1

26.04.2016, 14:53

Rocsi 1

26.04.2016, 21:10

Imi plac!

mamaieelena 1

26.04.2016, 22:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigănele