Chapati (Lipii indiene)

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 25 Apr 2016 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame faina integrala, plus putin extra pentru framantat
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chapati (Lipii indiene):

Se amesteca faina cu putina sare, intr-un bol. Se adauga 150 ml de apa in centru si se amesteca cu mainile pana se obtine un aluat. Se framanta pana devine omogen. 

Se imparte in 12 bucati, iar fiecare se modeleaza intr-o bila. 

Se ruleaza cu ajutorul unui sucitor, pe o suprafata presarata cu faina, in discuri subtiri. 

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se gatesc chapati pe rand, cate un minut pe fiecare parte. La final, se aseaza una cate una, direct pe flacara, pentru cateva secunde. 

Delicioase cu curry sau umplute cu omleta si legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chapati (Lipii indiene)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta in straturi cu branza feta si smantana