Ceșcuțe aperitiv

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2011 | 8700 vizualizari

 

Simplu si de mare efect! Prichindeii vor fi sigur incantati!

 

INGREDIENTE

  • rosii,
  • crema de branza,
  • albus de ou fiert,
  • fasii de castraveti.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceșcuțe aperitiv:

Se taie capacul rosiilor si se golesc de continut cu ajutorul unei lingurite. Se umplu cu crema de branza preferata. Se prind tortite din felii de albus de ou fiert. Aburii care ies din cescute pot fi facuti din fasii de castraveti. ”Farfuria„ cescutei va fi capacul de rosie taiat, peste el se aseaza cescuta plina si aburinda. :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceșcuțe aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]