Ceafa de porc la tava

de alilianaa in Porc, 9 Mai 2013 | 3926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 g ceafa de porc fara os
  • o legatura de usturoi verde
  • condimente: chimen, maghiran, menta, piper
  • sare dupa gust
  • 20 ml ulei
  • vin rosu 200 ml
  • o legatura de marar verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la tava:

Ceafa se spala, se portioneaza. Se condimenteaza cu condimentele prezentate mai sus, sare, piper, se freaca cu ulei, se pune in tava. Se stropeste cu ulei si se completeaza cu vin. Se pune la cuptor pentru 40-45 minute la foc potrivit. 

Se intoarce la jumatatea timpului de preparare.

Se serveste cu salata verde cu branza de capra, oaie, ou si parmezan. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]