Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane

de dariadeea in Porc, 24 Iun 2013 | 6793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ceafa de porc
  • 700 g legume mexicane
  • 1 ceapa
  • ulei de masline
  • delicat legume,condimente carne de porc la gratar
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane:

Ceafa de porc am portionat-o in 3 portii ,am batut-o cu ciocanul de snitele.Usturoiul l-am pisat foarte bine,l-am amestecat cu 2 linguri de ulei de masline si cu o lingura de condimente pentru carne de porc.Am uns carnea si am am pus-o pe un platou pe care l-am acoperit cu folie si l-am lasat la frigider 1 ora.

Intr-o oala am pus 3 linguri ulei de masline,am adaugat ceapa tocata cat mai marunt ,am lasat un pic sa se caleasca apoi am adaugat amestecul de legume ,am pus apa foarte putina( pentru ca fierb foarte repede) si am lasat sa fiarba la foc mic.Cand au fost aproape gata am pus un pic de delicat de legume de la secretul gustului.

Ceafa am facut-o pe gratar.Am servit cu amestecul de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la gratar cu legume mexicane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ceafa de porc la tigaie servita cu sos bordelaise