Ceafa de porc la cuptor cu bacon

de MotanLaOale in Porc, 30 Ian 2013 | 12916 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa de porc
  • 150 g bacon
  • 3 cepe rosii
  • 100 ml vin alb
  • boia
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bacon:

Ceapa se curata si se taie rondele.

Baconul se taie felii subtiri.

Ceafa se taie felii mai groase dar nepatruns, deci nu pana jos.

Se unge cu ulei un vas termorezistent si se pune bucata de ceafa feliata.

Intre feliile de ceafa se pun felii de ceapa si de bacon.

Se condimenteaza cu boia, sare, piper.

Se stropeste deasupra cu ulei si vin si se completeaza in vas cu putina apa.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se introduce in cuptor pentru o ora.

din cand in cand se unge cu zeama formata.

Se scoate capacul si se mai lasa la cuptor 30-40 minute pana se rumeneste frumos.

Se unge  des cu lichidul din tava.

Cand este gata se portioneaza si se serveste cu orice garnitura si muraturi.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]