Ceafa de porc la cuptor

de roxana_simona in Porc, 15 Feb 2016 | 13436 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 felii de ceafa de porc
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • sare/piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor:

Carnea se condimenteaza ,se pune intr-un castron,se stropeste cu ulei de masline si se pune vinul rosu.Se acopera si se lasa la marinat,la frigider pentru 12-24 ore.

Intr-o tava punem bucatiile de carne,punem si sosul de la marinada si putina apa.

Se acopera cu folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru circa 90 minute,intre timp se intorc si pe partea cealalta.

Carnea devine foarte frageda dupa 90 minute.

Se serveste cu garnitura de legume,cartofi fierti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]