Castelul Alexandru

de jolygina in Prajituri, 22 Aug 2010 | 4119 vizualizari

 

in sfarsit mi-am cumparat forma de castel ,baiatul meu alexandru este foarte fascinat asa ca am si facut un mare castel si i-am pus numele alexandru deoarece el este stapanul castelului meu

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri faina
  • coaja de la o lamaie
  • un praf de copt
  • un zahar vaniliat
  • o esenta de rom
  • o lingura de cacao
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castelul Alexandru:

se separa ouale si bate spuma albusurile ,adaugam zaharul si cand s-a incorporat bine adaugam galbenusurile ,uleiul, lingura cu lingura ,apoi adugam faina care a fost amestecata inainte cu praful de copt si zaharul vaniliat

adaugam esenta de rom,ungem forma cu ulei si turnam compozitia in forma astfel la acoperis punem compozitie cu cacao si la usi iar restul cea alba

dam la cuptor cam 25-30 min la foc moderat

Daca ti-a placut reteta noastra "Castelul Alexandru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

jolygina 1

24.08.2010, 23:07

mersi frumos diana cu siguranta abea asteapta pupici e un pupacios de fel

Crista_Luca 1

02.10.2010, 19:03

frumos castelulu/...dar si baietelul !!!

jolygina 1

02.03.2012, 23:18

multumesc cristina

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu mere rase, rapida si gustoasa