Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 11344 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 17 cartofi potriviti ca marime, de preferat lunguieti ca forma
  • 150 gr.mozarella
  • 250 gr. branza telemea de vaca
  • 1 cutie branza Cottage light Delaco
  • 1 cutie branza Fagaras
  • 1 lingurita seminte de chimen
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 2 linguri pate vegetal
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor:

Spalam cartofii sub jet de apa rece si ii fierbem in coaja.

Dupa ce au fiert ii trecem sub jet de apa rece si curatam coaja pe partea superioara.

Scobim miezul din fiecare cartof cu o lingurita,asa incat sa ramana un perete de cativa milimetri.

In fiecare cartof asezam cate o felie de mozarella, presaram apoi seminte de chimen.

Intr-un bol separat amestecam telemeaua rasa cu pate-ul vegetal, branza Delaco, branza Fagaras, cateva seminte de chimen, sare si piper dupa gust.

Cu aceasta pasta umplem cartofii, ii decoram apoi cu bucatele de ardei si ii asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 30 minute, folosim functia de coacere cu ventilatie.

Ii scoatem cand sunt rumeniti si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti cu crema de branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu Miez de Lapte la cuptor