inspiratia julie
Cartofii se fierb in coaja cca 30 min(sa intre furculita in ei)
Ii scurgem de apa si ii trecem pe sub un jet de apa rece. Cand s-au racit ii curatam si ii taiem in 2 si scobim la mijloc
Ciupercile le spalam si le curatam,le fierbem cca 10 min
Ceapa o tocam marunt si o calim putin, adaugam ardeiul bulionul, 1 ceasca de apa si ciupercile tocate, lasam pe foc pana scade apa. Adaugam patrunjel, firele de ceapa tocate si condimente dupa gust.
Cand s-au racit ciupercile adaugam oul batut si omogenizam
Umplem cartofii cu compozitia de ciuperci si asezam cartofii in tava unsa cu ulei.
Amestecam o cana de apa cu 2 -3 linguri de pasta de tomate si turnam peste cartofi
Eu am adaugat si cascaval deasupra
Dam tava la cuptor cca 30 min