Cartofi umpluti

de danielaR in Mancaruri cu carne, 22 Sep 2014 | 22342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 300 gr carne tocata de porc
  • 150gr branza de burduf
  • 3 linguri bulion
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb dar numai 15 minute.

Lasam la racit si ii gaurim cat de tare putem. Resturile care le-am obtinut le dam pe razatoarea mica cat de bine putem. Adaugam carnea tocata si branza. Pisam usturoiul si il punem si pe el. Potrivim de sare si piper. Cu compozitia obtinuta umplem cartofii pe care in cele din urma ii dam la cuptor 30 min pana se rumenesc frumos.

Spor la treburi. Eu am servit acesti cartofi ca garnitura la gulas de porc

Pofta buna 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]