Cartofi umpluti

de AnyCostescu in Aperitive / Garnituri, 3 Sep 2014 | 4557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi de dimensiune medie
  • 1 bucata cabanos
  • 50 g telemea de vaca
  • 5 catei usturoi
  • branza fondue pt servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Cartofii se fierb in coaja, se las la racit putin apoi se curata.

Se scobesc cu o lingurita ,

Punem in scobitura, cabanos taiat feliute, telemea taiata cubulete, si usturoi taiat feliute.

Dam la cuptor pentru 15 minute,

Noi am servit cu branza fondue.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti