Cartofi umpluti

de LUK in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de cascaval ras+extra pentru ras
  • o lingura de branza teelemea rasa
  • sare
  • putin patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

 Fierbem cartofii in coaja ,pe jumatate,cam 15min dupa ce a inceput sa fiarba apa.

Ii scoatem apoi din apa in care au fiert si ii racim in apa rece.

Ii taiem pe jumatate pastrandu-le coaja.Scobim in mijlocul fiecarei jumatati lasand langa coaja si in scobitura un strat de cartof de 1 cm sau mai putin..scobitura de cartof o amestecam cu oul.sarea,patrunjelul vered tocat marunt,branza telemea si cascavalul.

Cu acest amestec umplem jumatatile de cartof.

Radem peste fiecare cartof cascaval si apoi ii introducem la cuptor pentru 15-20min(cat sa se topeasca frumos cascavalul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluti