Cartofi trasi la tigaie

de jolygina in Mancaruri de post, 11 Iul 2013 | 13613 vizualizari

 

deliciosi ,se pot manca si simpli si cu rosii dar si cu fripturica

 

INGREDIENTE

  • 300 g cartofii
  • jumatate lingurita de rozmarin
  • o lingura de ulei
  • sare
  • jumatate lingurita de delicat
  • jumatate lingurita praf de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi trasi la tigaie:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete ,ii punem la fiert 10-15 minute cu putina sare. Cand au trecut minutele ii scurgem si ii punem intr-o tigaie cu uleiul, rozmarinul ,delicatul,praful de usturoi si le lasam pe foc, amestecand din cand in cand pana prind o crusta .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi trasi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu marar trasi la tigaie