Cartofi taranesti la cuptor

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 23 Oct 2012 | 26587 vizualizari

 

Vazuta la Ela si facuta! Merita sa o incercati, este buna buna!

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 150g costita afumata
  • 200g branza telemea
  • 150g cascaval Delaco ras
  • 3 oua
  • 150g smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • unt pentru uns tava
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti la cuptor:

Cartofii se curata, se taie in bucati potrivite si se fierb in apa cu sare 15 minute de cand incepe sa fiarba.

Se scurg si se lasa intr-o sita.

Costita se taie in felii subtiri.

Branza si cascavalul se rade.

Se unge o tava cu unt, se pun cartofii scursi si se presara sare si piper.

Se pun feliile de costita si se presara branza.

Ouale se bat cu smantana, sare, piper si se toarna in tava peste branza.

Se presara patrunjel tocat si cascaval pe toata suprafata tavii.

Se introduce in cuptorul preancalzit pentru 45-50 minute, pana prinde crusta si se rumeneste frumos.

Dupa ce se odihneste cateva minute se poate servi. Sunt buni si reci.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu branza