Cartofi taranesti cu pui

de ralu_ca in Pui, 9 Mar 2014 | 13578 vizualizari

 

usor si rapid !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 4 cepe
  • 3 linguri ulei masline
  • 50 ml vin
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu pui:

Cartofii i-am pun la fiert in apa cu sare cat sa intre furculita in ei, i-am scurs de apa, i-am trecut pe sub un jet de apa rece si i-am lasat sa se raceasca, apoi i-am curatat de coaja si i-am taiat felii. Intr-o tigaie am adaugat putin ulei si cand s-a incins am adaugat ceapa tocata, am lasat sa se caleasca putin dupa care adaugam si ceapa verde tocata, piper, boia, cimbru si mai lasam approx 2 min pe foc. Am uns cu ulei tava rotunda si am asezat un rand felii de cartofi alternand cu ceapa, la sfarsit am adaugat vinul si sare dupa gust. Am dat la cuptorul incalzit approx 25 min pana se rumesc cartofii. Cand cartofii sunt aproape rumeniti, am asezat si ciocanele de pui ( preparate in prealabil in tigaia dry cooker ) pentru a se rumeni.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]