Cartofi taranesti altfel

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2012 | 5479 vizualizari

 

m-am inspirat din reteta lui gaby dar sfasitul l-am facut altfel:D a iesit foarte bun rezultatul

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 cepe verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceasca vin alb
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti altfel:

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem cartofii sa se rumeneasca timp de cateva minute, dupa care ii acoperim cu apa si ii lasam la foc mic sa fiarba. Se adauga si 1 ceasca de vin alb cand sunt aproape facuti. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat felii subtiri. Cand cartofii sunt aproape facuti se adauga ceapa si usturoiul deasupra, se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si cimbru, se amesteca cu grija sa nu se sfarame cartofii.

Se servesc ca si garnitura. Sau se servesc  fara nimic

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti altfel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]