Cartofi taranesti altfel

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2012 | 5553 vizualizari

 

m-am inspirat din reteta lui gaby dar sfasitul l-am facut altfel:D a iesit foarte bun rezultatul

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mari
  • 2 cepe verzi
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ceasca vin alb
  • ulei
  • apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti altfel:

Intr-o tigaie wok punem ulei si punem cartofii sa se rumeneasca timp de cateva minute, dupa care ii acoperim cu apa si ii lasam la foc mic sa fiarba. Se adauga si 1 ceasca de vin alb cand sunt aproape facuti. Intr-o tigaie punem la calit ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat felii subtiri. Cand cartofii sunt aproape facuti se adauga ceapa si usturoiul deasupra, se asezoneaza cu sare, piper, busuioc si cimbru, se amesteca cu grija sa nu se sfarame cartofii.

Se servesc ca si garnitura. Sau se servesc  fara nimic

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti altfel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (28)

Bya Ralu 1

14.08.2012, 23:45

mamaielena saru-mana
laly

jolygina 1

16.08.2012, 00:41

super

Bya Ralu 1

16.08.2012, 09:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]