Cartofi taranesti

de Miha in Porc, 10 Dec 2009 | 8911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 1 ceapa
  • 200 g muschiulet tiganesc
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Cartofii se fierb, taiati cubulete sau in coaja, dupa preferinta, in apa cu sare.

Muschiuletul il taiem fasii subtiri pe care le prajim putin intr-o tigaie stropita cu putin ulei de masline.

Adaugam ceapa tocata marunt sau taiata solzisori. Eu am preferat sa o toc marunt din motive mofturoase. :))

Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam cartofii taiati cubulete si amestecam usor, sa nu se striveasca.

Se adauga boiaua de ardei si se potriveste gustul de sare si piper.

 

TIPS-URI

1

dupa ce am pus boiaua nu mai lasam mult la prajit, pentru ca aceasta devine amara

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]