Cartofi taranesti

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2011 | 10880 vizualizari

 

my style

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati cartofi mari
  • 300 gr muschi afumat( eu am pus tiganesc)
  • o ceapa
  • 3 linguri ulei
  • 150 gr slaninuta afumata taiata bucatele
  • 300 gr smantana
  • 3 oua batute
  • 150 gr branza telemea
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Punem ceapa la calit 7-8 minute la foc mic in tigaia cu  ulei impreuna cu slaninuta si muschiul taiat bucatele.

Lasam la racit.

Fierbem cartofii ca pentru piure, apoi ii scurgem.

Batem ouale cu smantana potrivim de sare si piper.

Ungem cu ulei o tava jena si asezam un strat de cartofi. Deasupra punem 3/4 din compozitia cu slaninuta si muschi. Apoi mai asezam un rand de cartofi, turnam sosul de smantana, restul de slaninuta si muschi si apoi branza rasa.

Dam la cuptor la 200 grade pentru 50 de minute sau pana cand se rumeneste.

Deosebit de bun!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

ieri la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

Tartă rustică cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 25.09 la 11:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]