Cartofi prajiti in tuci

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2011 | 6448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg.cartofi
  • sare
  • 50 gr.cascaval ras
  • 1l ulei de floarea soarelui  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi prajiti in tuci:

Cartofii se spala bine si se lasa la scurs pe prosop. Se vor taia pe lungime in patru (nu se vor curata de coaja ca e foarte subtire) si ii vom pune in uleiul incins la prajit. Cand s-au rumenit bine se scot pe hartie prosop si apoi pe platou ca fierbinti fiind sa punem cascavalul proaspat ras pe deasupra pentru a se topi.

Pofta buna si se poate servi alaturi de o friptura la cuptor ca in fotografie sau cu orice doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi prajiti in tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi prajiti cu ceapa,marar si cascaval