Cartofi pane

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2010 | 12676 vizualizari

 

inventie proprie

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 oua
  • cascaval ras
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o canita de lapte
  • 3 linguri faina
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi pane:

punem cartofii la fiert in coaja.

dupa ce au fiert ii taiem felii putin mai groase si ii dam prin compozitia formata din faina, lapte, ou, sare, piper, boia si cascavalul ras, dupa care ii dam prin pesmet si ii punem la prajit in ulei incins.

se pot servii cu un sos, ca garnitura la o fripturica, sau pur si simplu cu o salatica.

TIPS-URI

1

cascavalul se poate pune deasupra, dupa ce ii luam din tigaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv