Cartofi noi umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Iun 2010 | 9500 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi mari
  • 4 felii sunca de pui
  • 50 g unt aromat
  • 2 linguri crema de branza Almette
  • 4 oua de prepelita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi umpluti:

Cartofii se curata cu un burete de sarma sub jet de apa rece, apoi se pun la fiert in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se scot pe un platou, se lasa sa se racoreasca putin si cu ajutorul unei lingurite scobim de miez mijlocul cartofilor.

Miezul cartofilor il amestecam cu sunca de pui si crema de branza, saram si piperam dupa gust.

In interiorul fiecarui cartof punem cate o bucatica de unt aromat, apoi umplem fiecare cartof cu compozitia de mai sus. Punem intr-un vas termorezistent si deasupra fiecarui cartof punem cate un ou de prepelita.

Dam la cuptor la foc mediu pana se prajeste oul.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu kaizer la cuptor