Cartofi noi cu cascaval

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 7 Iul 2010 | 12930 vizualizari

 

Se servesc simplii sau ca si garnitura.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi, marunti
  • 100g cascaval ras
  • 50 ml ulei de masline
  • Sare
  •  Piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu cascaval:

Cartofii spalati ii punem la fiert pentru 15’, in apa cu putina sare dupa care ii scotem in strecuratoare.

Cand s-au racit suficient cat sa nu ne ardem la degete, luam fiecare cartofior in parte si-l aplatizam cu o paleta, dupa care-i asezam intr-o tava tapetata cu hartie pergament. Ii stropim cu ulei de masline, ii saram ii piperam si-I dam la cuptor, la foc mare pentru 20’, pana se rumenesc.  Scoatem tava, intoarcem rondelele de cartofi apoi o introducem din nou in cuptor pentru cateva minute, cartofii trebue sa fie rumeniti pe ambele parti.

Luam un platou in care asezam cartofii si asa fierbinti ii presaram cu cascaval ras.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasucele cu cascaval si chimen