Cartofi la tigaie cu sos de branza

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2014 | 5261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti in coaja
  • 3 ardei difertit colorati
  • sare si piper dupa gust
  • 200 gr. smantana (20% grasime)
  • 200 gr. branza frantuzeasca cu mucegai alb
  • 100 gr. mozarella
  • marar verde
  • seminte de chimen (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu sos de branza:

Spalam bine cartofii apoi ii fierbem in coaja pana patrunde usor furculita in ei.

Ii trecem sub jet de apa rece dupa ce au fiert, ii curatam de coaja si ii zdrobim cu mana.

Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte, se taie cubulete si se coc in tigaia antiaderenta la foc potrivit pana se inmoaie. Presaram sare si piper dupa gust.

Amestecam smantana cu bucatile de branza frantuzeasca si mozarella, apoi adaugam amestecul peste ardeii copti in tigaie.

Amestecam pana se topesc branzeturile si obtinem un sos de consistenta unei creme.

Presaram marar verde, amestecam din nou iar la final adaugam cartofii fierti si zdrobiti.

Inainte de servire presaram seminte de chimen.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu sos de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]