Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta

de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume, 28 Iul 2016 | 2904 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 grame cartofi
  • 1 dovlecel mai mare
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 20 grame branza Feta
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta:

Se curata cartofii de coaja si se taie cuburi. Se amesteca cu usturoiul tocat, sare si piper si se soteaza intr-o tigaie cu ulei de masline, la foc mediu spre mare, pana devin aurii pe toate partile, 10-13 mintue si sunt gatiti. La final se adauga cimbrul si se amesteca. Se transfera intr-un alt vas. 

Se taie dovlecelul cuburi si se soteaza intr-o lingura de ulei la foc mediu, impreuna cu sare si piper, 5-8 minute.

Se adauga peste cartofi si se amesteca. 

Se servesc fierbinti sau la temperatura camerei, presarati cu branza Feta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la tigaie cu dovlecei si branza Feta" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

mirela0911 1

28.07.2016, 20:28

Bunatate!

Gherca Daniela 1

29.07.2016, 08:11

super bun!

Panacris 1

29.07.2016, 18:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de spanac cu oua ochiuri