Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci

de Constelatialeu in Porc, 10 Oct 2014 | 7167 vizualizari

 

Am dat-o de gard si in seara asta, din categoria rapid, caloric, dar bun, asa pe gustul meu....

 

INGREDIENTE

  • cca 600 g cartofi rosii
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia iute
  • cca 700 g pulpa porc
  • usturoi
  • sare
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci:

Curatam cartofii ii spalam si ii taiem in bucati mai mari. Ii asezam intr-un castron,adaugam sare,piper,boia dulce si iute ( dupa gust),peste ei punem putin ulei,amestecam.Asezam cartofii pe hartie de copt ,strangem la capete hartia,o asezam intr-un vas de yena si bagam la cuptor,la foc mediu cca 1 ora.Cam peste 1/2 de ora,turnam in vasul de yena 1 cana cu apa.Lasam sa scada apa si sunt gata cartofii.Daca-i vrem mai rumeni desfacem hartia de copt.

Carnea o taiem in bucatele mai mici,adaugam sare,boia si usturoi .Punem tuciul pe foc cuun pic de ulei,adaugam carnea si 2 cani de apa si lasam la foc mediu cca 1 ora,pana scade apa.

Servim cu ardei copti sau orice fel de muratura de sezon.Sa aveti pofta..

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor si friptura de porc la tuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]