Cartofi indieni

de Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2014 | 6553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 grame cartofi mici
  • sare/piper
  • 1 linguriță semințe de cumin
  • 1/2 linguriță pudră de usturoi
  • 1/2 linguriță turmenic
  • 2 lingurițe paprika afumată
  • 3 linguri ulei de măsline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi indieni:

Cartofii se spală și se fierb în coajă. Când s-au răcit puțin se apasă usor,pe fiecare, cu o furculiță. Se presară sare, piper, turmenic, paprika și pudră de usturoi. 

Într-o tigaie, se încălzește uleiul, se adaugă cuminul și dupa 30-40 de secunde, cartofii, într-un singur strat. Se prăjesc până devin aurii, se întorc și se mai prăjesc câteva minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi indieni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza