Cartofi gratinati

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 89298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 300 gr branza proaspata de vaci
  • o cutie cu miez de lapte cu sare (Delaco)
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei, adaugam miezul de lapte si mai condimentam daca este necesar.

Punem vasul la cuptor si il lasam pana ce cartofii se rumenesc fumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lasati vasul sa se raceasca treptat, in cuptor (asta daca nu va grabiti). Se va pastra frumos si nu se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv