Cartofi gratinati

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 90105 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 50 gr unt
  • 1/2 kg cartofi
  • 200 ml smantana
  • 300 gr branza proaspata de vaci
  • o cutie cu miez de lapte cu sare (Delaco)
  • condimente dupa gust: sare, busuioc, pudra de ardei iute
Portii: 2
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Curatam cartofii si ii fierbem in apa cu sare. Ii pasam apoi impreuna cu untul si condimentele, adaugam smantana, ouale si branza proaspata si omogenizam. Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei, adaugam miezul de lapte si mai condimentam daca este necesar.

Punem vasul la cuptor si il lasam pana ce cartofii se rumenesc fumos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Lasati vasul sa se raceasca treptat, in cuptor (asta daca nu va grabiti). Se va pastra frumos si nu se va lasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu cascaval