Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"

de Bucataras in Reteta de vedeta, 14 Oct 2009 | 30263 vizualizari

 

Vladut, bucatarasul de la "Neatza cu Razvan si Dani", a preparat o reteta delicioasa de cartofi frantuzesti la cuptor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi medii
  • 3-4 cuburi de brinza topita
  • 200 gr smintina
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr cascaval
  • 200 gr sunca de praga
  • 7-8 rosii cherry
  • sare
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani":

Se fierb cartofii in coaja intr-o craticioara in care se pun si 3-4 linguri de sare. Cind s-au fiert, se scot, se racesc si se taie felii subtiri.

Se pregateste sosul amestecind smintina cu brinza topita, parmezanul ras, cascavalul ras si mararul.

Se aseaza cartofii in tava, se toarna sosul, se orneaza cu fisii de sunca si cu rosii cherry si se dau la cuptor circa 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti "Neatza cu Razvan si Dani"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti