Cartofi frantuzesti

de r3nat02006 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 12353 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg cartofi
  • 4 oua
  • 150 gr iaurt
  • 250 gr salam uscat feliat
  • 1 rosie
  • 100 gr cascaval
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • 10 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

Cartofii se curata si se pun in apa fiarta timp de 10 minute, dupa care se scot si se lasa la racit pana punem umbla cu ei. In acest timp se bat ouale cu iaurtul si cu condimentele pana la omogenizare. Dupa ce cartofii s-au racit acestia taie rondele si se impart in 3 parti egale iar prima parte se aseaza intr-o tava tapetata in prealabil cu ulei. Dupa ce se adauga primul rand de cartofi se adauga 1/3 din salam si 1/3 din compozitia de ou si iaurt si se repeta operatiunea in 3 straturi. deasupra se orneaza ultimul strat cu cascaval taiat/ras mare si o rosie taiata felii. Se lasa la cuptor timp de 30 min

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Role cu branza si cascaval