Cartofi Duphinoise

de ianculubita in Curcan, 15 Aug 2013 | 6246 vizualizari

 

Dupa ce majoritatea bucatarasilor au facut acesti cartofi,iaca vin si eu da cine se mai uita la ei oare???

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 500g ciuperci(am pus cam multe)
  • 500g carne de curcan
  • 4morcovi
  • 300ml smantana
  • 300g cascaval
  • 4oua
  • 1leg.marar verde
  • 1ceapa
  • 50ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1lingura boia
  • 1ceasca vin alb
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duphinoise:

Calim ceapa tocata marunt in ulei incins,adaugam ciupercile feliate.

Dupa ce s-a evaporat apa din ele adaugam carnea cubulete,dupa cateva minute vinul si lasam sa fiarba incet pana scade;

condimentam cu sare,piper,boia adaugam mararul tocat fin si amestecam intr-un vas cu cartofii si morcovul fiert separat si taiat cubulete.

Incorporam si jumatate din cascavalul ras,rasturnam apoi in tava,nivelam suprafata,deasupra punem amestecul de oua cu smantana,cascavalul ramas si dam la cuptor 20-30min.

Se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curca la cuptor