Cartofi Duchesse

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 9 Mar 2019 | 2275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 galbenusuri de ou
  • 1 lingura cu smantana
  • 1 lingura cu parmezan
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Curatam cartofii de coaja, ii spalam, ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand cartofii au fiert ( incercam sa ii intepam cu o furculita. Daca aceasta intra usor, inseamna ca sunt fierti) ii scurgem bine de apa, ii punem intr-un bol ,ii zdrobim ca pentru piure si lasam putin sa se racoreasca. 

Adaugam in bolul cu cartofi galbenusurile de ou, smantana, parmezanul si potrivim de sare. 

Amestecam bine toate ingredientele.

Punem compozitia intr-un sac a posh si intr-o tava tapetata cu hartie de copt, formam gramajoare folosind duiul stelat. 

Dam tava la cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 20 de minute sau pana cand suprafata este usor aurie. 

Pofta buna ! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida cu sunca si cartofi la cuptor