Cartofi Duchesse

de lilik in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2011 | 22033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 gr cartofi
  • 2 galbenusuri
  • 50 gr unt
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare,piper
  • putina nucsoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu coaja la fiert in apa cu putina sare.

Cand sunt fierti ii curatam de coaja si ii zdrobim cu furculita sau ii dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

Amestecam cartofii cu restul ingredientelor si punem compozitia obtinuta intr-un poche cu varful stelat.

Formam "moate" din aceasta compozitie pe tava tapetata cu hartie pt copt.

Dam la cuptorul incins la 200° timp de 15 minute.

Servim calzi ca si garnitura pt carne,peste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

iry-gabriela 1

25.01.2012, 20:37

arata ca niste bezele

adriana60 1

14.12.2015, 21:20

sunt excelente le fac de mult timp ,doar ca in plus eu adaug putin marar tocat marunt

Rahela Velicu 1

14.06.2021, 21:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]