Cartofi duchesse

de silvi0ara in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2011 | 5472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg cartofi
  • 100 grame unt
  • 1 ou
  • 3 gălbenuşuri
  • 1 linguriţă rasă de nucsoara măcinată
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi duchesse:

Curătam cartofii si ii taiem in cuburi,apoi ii punem la fiert in apa cu sare ca pentru piure.Cad sunt gata,scurgem apa si ii zdrobim pentru piure,adaugam untul si amestecam bine pana obtinem o crema fina.

Incalzim cuptorul la 200 de grade.

După ce piureul s-a racorit,adaugam oul si cele 3 galbenusuri pe rand,apoi punem nucsoara, sare si piper.Pregatim o tava tapetata cu hartie pergament.

Punem amestecul intr-un pos si formam fursecuri mai mari.Dam tava la cuptor pentru 10 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]