Cartofi cu varza de Bruxelles

de Toamna07 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 6470 vizualizari

 

Ce ziceti de un pranz pregatit frugal,dar fantastic de bun ? Mai simplu de atat nu se poate !

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii :
  • 800 g cartofi
  • 500 g varza de Bruxelles
  • 4 carnati semiafumati
  • usturoi rozmarin sare,piper,fulgi de chilli
  • 3 linguri ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu varza de Bruxelles:

Incingem cuptorul la 180 de grade.

Pregatim o tava mare pentru cuptor.

Cartofii curatati si spalati se taie in bucati mari,apoi se asezoneaza cu sare,piper,rozmarin si se stropesc cu ulei de masline.Ii intindem in tava .Zdrobim cateii de usturoi cu lama la cutit si se pun in tava printre cartofi.

Acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 20 de minute. Scoatem tava din cuptor,indepartam folia si punem varza de Bruxelles,carnatii taiati in bucati si fulgi de chilli. Mai dam la cuptor pana cand cartofii s-au rumenit si varza s-a fragezit.

Carnatii isi vor lasa aroma afumata peste cartofi si varza ,iar intreg preparatul va fi deosebit de gustos . 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu varza de Bruxelles" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Rocsi 1

12.03.2015, 20:22

Cartofiori servesc si eu!

Corinuta 1

12.03.2015, 20:43

Arata fain! Cu varza asta nu prea ma impac

dantes 1

13.03.2015, 10:52

Buni!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe dezosate cu cascaval Delaco si carnati de casa afumati