Cartofi cu rosii la cuptor

de Ela68 in Aperitive / Garnituri, 21 Feb 2013 | 5615 vizualizari

 

O garnitura perfecta pentru orice fel de carne. Asta chiar daca se spune ca nu e bine sa le consumam impreuna.

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr cartofi
  • 4-5 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel
  • busuioc, pentru decor
  • piper, cimbru
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu rosii la cuptor:

Se curata cartofii, se taie rondele si se prajesc in ulei. Se scot intr-un castron si se dau cu sare, cimbru si piper.Se adauga patrunjelul tocat si se amesteca pana se inglobeaza condimentele.

Se aseaza intr-un vas, precum soldateii si se adauga usturoiul taiat.

Rosiile se decojesc si se paseaza , nu foarte mic, apoi se pun peste cartofi.

Se tin la cuptor cu folie de aluminiu cam 30 minute, pana se face rosia, apoi se scoate si se mai lasa 10 minute sa faca putina crusta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu rosii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]