Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere

de Angelina_Elena in Pui, 5 Iul 2014 | 5007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 3-4 linguri faina
  • bere
  • oregano
  • boia iute
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cubulete.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare pentru 15 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem la rumenit in tigaie.

Ii saram dupa gust si ii scoatem pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Ouale le amestecam cu faina si incepem sa adaugam treptat berea pana obtinem un aluat mai gros ca cel de clatite.

Condimentam cu sare, piper, boia iute si oregano dupa gust.

Pieptul de pui il taiem felii, il condimentam cu putina sare si piper. Trecem fiecare bucata prin aluatul precedent si le rumenim frumos in tigaie. Le scoatem si pe acestea pe servetele pentru a absorbii excesul de ulei.

Servim alaturi de o salata de legume si sos de iaurt cu usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu piept de pui in aluat cu bere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]