Cartofi cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 5824 vizualizari

 

Sunt un fel de cartofi taranesti

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi noi mai maricei
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 30 ml vin alb
  • sare/piper
  • unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaizer si ardei gras:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame).

Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute se adauga si kaizerul taiat cuburi,stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora alcoolul.

Se adauga feliutele de ardei gras,condimentam,punem putin unt si dam tigaia la o parte.

Cartofii se scurg de zeama si se pun in tigaie,adaugam putin unt daca este nevoie,condimentam si amestecam cu grija.

Se presara patrunjel prospat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Figurine din cartofi