Cartofi cu kaizer si ardei gras

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2015 | 5636 vizualizari

 

Sunt un fel de cartofi taranesti

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi noi mai maricei
  • 1 bucata mica de kaizer
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 30 ml vin alb
  • sare/piper
  • unt
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu kaizer si ardei gras:

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 15 minute.(nu trebuie sa se sfarame).

Ceapa se toaca solzisori,se pune in putin ulei de masline la calit,dupa cateva minute se adauga si kaizerul taiat cuburi,stingem cu vinul alb si lasam pana se evapora alcoolul.

Se adauga feliutele de ardei gras,condimentam,punem putin unt si dam tigaia la o parte.

Cartofii se scurg de zeama si se pun in tigaie,adaugam putin unt daca este nevoie,condimentam si amestecam cu grija.

Se presara patrunjel prospat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta impletita cu carnaciori