Cartofi cu crema de branza si tartufo

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2015 | 3378 vizualizari

 

Vazusem o reteta italieneasca pe facebook cu crema de branza,dar cand am vrut sa o fac nu am mai gasit-o, asa ca am inventat eu ceva :))) nu a fost rau :))

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi
  • 2 linguri de crema de branza
  • 1/2 ceapa alba
  • tartufo negru proaspat
  • ulei de masline
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu crema de branza si tartufo:

Cartofii se curata de coaja, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare pentru circa 10-15 minute (atentie nu trebuie sa ii fierbem pana se sfarama).

Ceapa se taie solzisori si se pune la calit in putin ulei de masline pentru cateva minute dupa care se pune putina apa si se lasa sa fiarba putin.

Se pune crema de branza, condimentele si se amesteca bine, adaugand si rondelele fierte de cartofi.

Se lasa cateva minute, se aseaza pe farfurie si se rade tartufo proaspat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se servesc calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu crema de branza si tartufo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati