Cartofi cu branza topita

de biancas76 in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2010 | 8975 vizualizari

 

E o reteta pe care o stiu din copilarie

 

INGREDIENTE

  • 500 g cartofi fierti in coaja
  • 20 g unt
  • 2-3 fire cabanos
  • 2 oua fierte
  • branza topita de 140 g
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza topita:

Am pus la fiert cca 500 g cartofi in coaja. Dupa ce s-au fiert si racit i-am taiat cubulete si i-am pus intr-o cratita in care am pus unt pe fund. Am taiat niste cabanos (2-3 fire cat doriti ), am fiert 2 oua tari, si am pus o branza topita de 140 g taiata cubulete.

Aceasta compozitie am pus-o pe foc si am amestecat sa nu se prinda la fund.
Cand cartofii au inceput sa se ingroase am pus 3 linguri de smantana.

Am mai amestecat pana cand compozitia e destul de calda incat sa poate fi pusa in farfurie.

Am mancat cu muratura, gogosar si castravete murat. E o mancare foarte satioasa si...cam cu calorii :))


Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]