Cartofi cu afumatura

de pana_luminita in Porc, 23 Noi 2009 | 5541 vizualizari

 

INGREDIENTE

1 kg de cartofi; 300 gr costita; 50 gr unt; 1 cana de lapte; 5 catei de usturoi; sare, piper; mozzarella; faina; ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu afumatura:

Fierbeti cartofii in coaja , scurgeti-i apoi de apa si curatai-i cand s-au racit . Cartofii sunt taiatii  in felii subtiri. Vasul este frecat cu usturoi si unt . Se aseaza in tava un strat de felii de cartofi si peste ele se pune felii de costita care au fost prajite in prealabil si adaugam feliile de mozzarella , cartofi , costita (pana terminam ingredientele). Faina se rumeneste in ulei si se stinge cu lapte si se condimenteaza cu sare si piper , ranatasul  se toarna peste cartofi , se baga la cuptor pentru 30 min (pana se rumeneste)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza calita cu scarita afumata